ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων “FamilyCare“, βρίσκεται κοντά σας τα τελευταία 30 έτη και φροντίζει να καλύπτει κάθε ανάγκη, ώστε οι περιθαλπόμενοί μας να νιώθουν ασφάλεια κοντά μας και οι συνθήκες να είναι όσο το δυνατόν καλύτερες.
 Όσοι γνωρίσετε από κοντά τον χώρο μας, θα διαπιστώσετε ότι δεν πρόκειται για ένα απλό γηροκομείο, αλλά για μια Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων, η οποία παρέχει τα απαραίτητα εφόδια και τις υπηρεσίες, για να νιώθουν οι δικοί σας άνθρωποι ευχάριστα. Έτσι, φροντίζουμε καθημερινά να παρέχουμε στους ανθρώπους σας την οικογενειακή φροντίδα που χρειάζονται.
 
Οι υπηρεσίες που παρέχει η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων μας είναι οι εξής:
ΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ

Ατομική υγιεινή - Υγιεινή ρουχισμών

Το δύσκολο έργο της υγιεινής διαμονής το οποίο είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε περιθαλπομένου το αναλαμβάνουν οι σωστά εκπαιδευμένες νοσηλεύτριες του ιδρύματος μας.

Ιατρική Παρακολούθηση - Ειδικό διαιτολόγιο

Τακτική ιατρική παρακολούθηση σε όλους τους περιθαλπόμενους μας και κατάλληλο πρόγραμμα διατροφής σε ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες και επιθυμίες τους.

Υπηρεσίες φυσικοθεραπείας - Κοινωνικός λειτουργός

Οι Επιστημονικοί μας Συνεργάτες παρέχουν συμβουλές και προτείνουν λύσεις για την καλύτερη φυσική και ψυχολογική κατάσταση των περιθαλπομένων μας. Επίσης προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις Φυσιοθεραπείας & Αποκατάστασης.

Κοινωνικές εκδηλώσεις

Κάθε δημιουργική εκδήλωση στοχεύει στην κοινωνικοποίηση των περιθαλπομένων μας, βελτιώνει την ψυχολογία τους και ανακουφίζει την ανασφάλεια που νιώθουν.